Wie ben ik ?

Na ruim 30 jaar voor bedrijven gekozen te hebben, is het nu de tijd geworden om bedrijven voor mij te laten kiezen. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring in de Infratechniek in de meest brede zin van het woord. Daarvoor heb ik 11 jaar aan Petrochemische Industriële ervaring op gedaan. De laatste jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor veel uiteenlopende projecten in het marktsegment ondergrondse kabels en leidingen. Hierbij ben ik eindverantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, realiseren en bedrijf vaardig opleveren van de verschillende projecten. In deze projecten  zijn verschillende 380kV, 150kV en 110kV Hoogspanningsverbindingen en stations gerealiseerd. Met al deze kennis en ervaring ben ik nu als interim manager betrokken bij het realiseren van tal van projecten. De opdrachtgevers zijn divers evenals de methoden. Het werken met verschillende bedrijven en medewerkers vind ik uitdagend. Gezien de ontwikkelingen bij de verschillende netbeheerders en de nog uit te voeren projecten, hoop een bijdrage te kunnen leveren in de realisatie. Zowel op projectmanagement en afdelingsmanagement heb  ik meer dan voldoende kennis en ervaring om de opdrachtgever te ontzorgen.

Bent u de volgende opdrachtgever? 

Neem vrijblijvend contact met mij op door een email te sturen naar onderstaand e-mailadres. Of bel mij om een afspraak te maken. 

Wellicht tot snel!
Korte inhoud

  • Op deze site treft u informatie aan over TP4Management en mijn verschillende portfolio's.
  • Een interim-manager is een tijdelijke manager (leidinggevende). Dergelijke personen worden voor een bepaalde tijd aangetrokken om de leiding van een afdeling of een organisatie op zich te nemen. Vaak gaat het om externe personen, dat wil zeggen functionarissen van buiten de eigen organisatie.
  • Interim. Korte definitie interim Het begrip Interim is afkomstig van het Latijnse ad interim wat zoveel betekent als plaatsvervangend, waarnemend of in de tussentijd. Met andere woorden een tijdelijke plaatsvervangende oplossing.
  • Thierry Patje - Spijkenisse – Zuid Holland, Nederland. |  - Email: thierrypatje@tp4managament.nl | Tel: +31(0)6 12 707 702                                       
  •        KvK nummer:  67609872 - BTW: NL134418736B01

      Voetnoot

    Interim. Korte definitie interim Het begrip Interim is afkomstig van het Latijnse ad interim wat zoveel betekent als plaatsvervangend, waarnemend of in de tussentijd. Met andere woorden een tijdelijke plaatsvervangende oplossing.